Учениците от 9 „а“ клас на СУ „Васил Левски“ гр.

...
Учениците от 9 „а“ клас на СУ „Васил Левски“ гр.
Коментари Харесай

Ученици от Елин Пелин пресъздадоха съдебен процес

Учениците от 9 „ а “ клас на СУ „ Васил Левски “ гр. Елин Пелин пресъздадоха Съдебен Процес под формата на открит урок. Участниците се превъплътиха в функциите на правосъден състав, прокурор, юрист, очевидци, движимости лица и обвиняем, тъй че всички страни в един углавен развой да бъдат възпроизведени.
По концепция на госпожа Мариела Симеонова (старши преподавател по Физика и астрономия ) и посредством цялостната реализация на деветокласниците бе разискван Казуса на Наказателното Делo: „ Полезно или нездравословно е въздействието на инерцията в нашия живот? “.

След деликатното чуване на причините на двете страни по делото и очевидците им, съдът взе решение:
" Обвиняемата Инерция да бъде оневинена ", отчитайки обстоятелството, че тя е част от природата, която не може да бъде подценена и, с която би трябвало да се съобразяваме.
На открития урок участваха шефът на СУ „ Васил Левски “ гр. Елин Пелин- госпожа Радка Арнаудова, заместник-директорът- госпожа Гергана Найденова, преподаватели и възпитаници, решили да оценят труда на участниците.ю
Събитието приключи със специфичните възторженостти на аудиторията към учениците и техния учител за персоналната им ангажираност и безрезервност към подготовката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР