Учениците от 5 до 12 клас преминават на електронно обучение

...
Учениците от 5 до 12 клас преминават на електронно обучение
Коментари Харесай

В още 4 области учениците от 5 до 12 клас минават на онлайн обучение

Учениците от 5 до 12 клас минават на електронно образование от 15 март за две седмици в още няколко области, съобщи БГНЕС.
В Кюстендил те ще се образоват онлайн до 4 април в това число. По решение на родителите децата, записани на наложително предучилищно обучение в детска градина или учебно заведение, могат да отсъстват след документално съобщение и единодушие на шефа на образователното заведение.
Преустановява се провеждането в присъствена среда на всички групови извънкласни занимания и действия по ползи, занимални, екскурзии, спортни празници и други проведени мероприятия за всички възрастови групи, като се изключи надпреварата " Европейско кенгуру ", пролетно математическо съревнование - при непоколебим пропускателен режим и съблюдаване на противоепидемичните ограничения.
 Министър Вълчев подписа заповедта за онлайн образование на учениците от 5. до 12. клас Министър Вълчев подписа заповедта за онлайн образование на учениците от 5. до 12. клас
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев издаде заповед, с която учениците от 5 до 12 клас във всички учебни заведения на територия...
Преустановява се провеждането на всички културни и развлекателни мероприятия - кина, музеи, галерии, театри, концерти, занятия по креативно и музикално изкуство.
Всички заведения за хранене и развлечения ще продължат да работят, само че би трябвало да обезпечават физическа отдалеченост от метър и половина сред облегалките на столовете, като не се позволяват повече от 6 индивида на една маса. Преустановява се визитата на малолетни и малолетни лица без компаньон в заведения за хранене и заведения.
И в област Пазарджик от понеделник, само че до 26 март се стопират присъствените образователни занятия на децата от 5-и до 12-и клас, реши спешният щаб.
Освен това се стопира присъственото осъществяване на всички групови и извънкласни занимания за всички възрастови групи. Въвежда се и пропускателен режим в магазините.
 Ето в кои градове учениците минават на отдалечено образование Ето в кои градове учениците минават на отдалечено образование
Учениците от 5-и до 12-и клас в редица градове минават към отдалечено образование, обобщава БНР. В Благоевград това става от през днешния ден за...
Изключение от възбраната се прави за две прояви за четвъртокласниците - за математическото съревнование " Европейско кенгуру ", което ще се състои на 18 март, и за Пролетното математическо съревнование на 27 март, гласи заповедта на шефа на РЗИ.
От 15 март се преустановяват присъствените занятия в учебни заведения и центрове за поддръжка на личностното развиване и на територията на област Варна на учениците от 6-ти до 12-ти клас, заяви регионалният шеф Стоян Пасев. Срокът на заповедта е за две седмици. Учениците от 1 до 5 клас ще учат присъствено, ще работят и детските градини и яслите. Преустановява се за всички възрастови групи провеждането в присъствена среда на всички групи извънкласни занимания и действия по ползи, занимални, спортни празници и други, проведени от учебните заведения. Университетите резервират практическите занятия, като всеки от тях има автономност да направи логаритъм за визити на образователните занятия.
От 0.00 часа на 12 март към този момент бяха прекратени визитите на малолетни и малолетни без компаньон /родител, аставник или попечител/ в заведения за хранене, снекбарове и молове. На пазарите се вкара еднопосочно придвижване, без скупчване на хора. Собствениците на огромните търговски обекти, в това число и хранителни магазини, трябваше да обезпечат наложително пропускателен режим, съгласуван с комерсиалната повърхност на обекта.
В град Плевен учениците от 5 до 12 клас също излизат в неприсъствена форма на образование до 27 март, моловете се затварят, а в целия район се стопират всички всеобщи прояви. Щабът е решил да се усили броят на леглата за коронавирус пациенти от 15 на 20 % в лечебните заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР