Учениците от 1 в“ клас на ОУ “Никола Икономов“-Разград изпратиха

...
Учениците от 1 в“ клас на ОУ “Никола Икономов“-Разград изпратиха
Коментари Харесай

Първолаци изпратиха онлайн поздрав за Великден на Дома за възрастни хора с деменции

Учениците от 1 „ в “ клас на ОУ “Никола Икономов “-Разград изпратиха онлайн привет за Великден на потребителите на Дома за пълнолетни лица с деменции и на чиновниците в обществената услуга, оповестиха от Общината.

Децата с класен началник Ивелина Атанасова и преподавател целодневно образование Стоила Маринова посещават 57-те консуматори преди всеки огромен празник и изнасят специфична стратегия. В края на февруари подарили мартеници и получили покана от шефа на Дома Теосвета Лазарова да дойдат и за Великден.

Поради ограничаването за визити в обществените услуги по време на изключителното състояние поради разпространяването на Коронавируса обаче, визитата няма по какъв начин да се реализира и по тази причина педагозите и децата решили да приготвят план за онлайн привет към техните другари от Дома.
 
Всяко от децата подготвило картичка и стихче или песничка на Великденска тема и записало осъществяването си. Учителките инсталирали 8-минутен видеоклип, който бил изпратен на шефа на Дома.

" Потребителите към този момент са имали опция да видят клипа и да приветстват осъществяванията на 17-те малчугани и споделеното им празнично въодушевление. В момента това е единственият метод - посредством телефони, фотоси и видеовръзки - потребителите да поддържат връзка и със своите близки ", изясни Лазарова.
 Община Разград
" Чрез този собствен жест първокласниците демонстрираха, че са възпитани в обич и съчувствие освен към околните хора, само че и към нуждаещите се. Те потвърдиха, че в сложните дни на обществена изолираност добротата е жива и се надяват тя да е заразна ", считат техните учителки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР