Учениците от 1 а клас на ОУ Драган Манчов взеха

...
Учениците от 1 а клас на ОУ Драган Манчов взеха
Коментари Харесай

Първолаци в ролята на Дядо Коледа! Дариха 150 кг обувки, дрехи и книжки на бедни дечица

Учениците от 1 " а " клас на ОУ " Драган Манчов " взеха присъединяване в огромна благотворителна акция за набиране на движимости от първа нужда за свои небогати връстници, описаха за Plovdiv24.bg от пловдивското школо. С голям възторг и единствено за три дни деца, родители и учители събраха повече от 150 кг облекла, обувки, книжки и играчки. 

" Много е тъжно да знаеш, че в снега може да има дечица с боси крачета ", показа дребната Вяра. " Предадохме на децата един от най-важните уроци - да бъдат положителни хора, да са чувствителни към болката на хората в потребност ", описа и класният началник Десислава Стаменова. 

Инициативата е в поддръжка на деца в неравностойно по© Plovdiv24.bgложение, настанени в институции. Дарението на пловдивските първокласници ще зарадва малчугани от Етрополе и Кърджали. Благотворителните акции пък са традиция за ОУ " Драган Манчов ". Училището има осъществени доста дела. " Когато работим всички дружно - деца, родители и учители, проектите се случват по най-хубав метод ", похвалиха се уредниците.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР