Учениците Костадин и Симеон, заканили се да убият таксиджия, след

...
Учениците Костадин и Симеон, заканили се да убият таксиджия, след
Коментари Харесай

Ето ги! Учениците, които направиха опит да убият таксиметров шофьор се оказаха истински пишлемета

Учениците Костадин и Симеон, заканили се да убият таксиджия, откакто му отмъкнали оборота, бяха докарани преди малко в съда. След минути стартира съвещанието на Апелативен съд – Бургас, което ще прегледа жалбите на двамата против взетата им от Окръжен съд – Ямбол непрекъсната мярка за неотклонение “задържане под стража”, оповестява “Бургас24”.

Учениците, единият от които към момента малолетен, са подведени под наказателна отговорност за това, че на 11.12.2017 година към 20:30 часа в ямболското село Дражево, действайки в съучастничество като съизвършители са създали опит да лишават непознати движими движимости от владението на 31 – годишен таксиметров водач на лек автомобил “Форд” и парите от оборота, с желание незаконно да ги присвоят.

Двамата са използвали мощ и заплашване – възпроизвели изстрели с газов револвер и въздушна пушка в региона на гърба на лидера на автомобила и са го заплашили с нож. Деянието е съпроводено с опит за ликвидиране на потърпевшия, като закононарушението е останало незавършено заради независещи от дейците, аргументи.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР