Учениците, които превърнаха хора, рейсове и коли в мишени на

...
Учениците, които превърнаха хора, рейсове и коли в мишени на
Коментари Харесай

Решено! Затвориха учениците стрелци от Пловдив

Учениците, които трансфораха хора, автобуси и коли в цели на револверите си, ще бъдат изпратени в Дом за краткотрайно настаняване на малолетни и малолетни към пловдивската полиция за избран период. Там обитават лица с противообществени прояви. Мярката по отношение на тойнейджърите е разпоредена от наблюдаващия прокурор. Същевременно Районната прокуратура следи досъдебно произвеждане във връзка със стрелбата на младежите по рейс от градския превоз на ул. „ Юндола “.
На брифинг през днешния ден стана ясно, че единият от учениците, в наличието на татко си, закупило неотдавна пневматичен револвер от оръжеен магазин в Пловдив, написа Марица. Детето се похвалило на приятеля си, който също отишъл и закупил самичък същия пневматичен револвер . Двамата се качили в жилището на едното дете, откъдето от тераса на шестия етаж стреляли по преминаващи хора и коли в продължение на към час.
Освен повреденото стъкло на рейса, има потърпевши и две лица момче на 14 години , което се е намирало на улицата, и в чиято ръка попаднали два от изстрелите, както и полицейска служителка , която не е била на работа и не е била с униформа. При нея сачмите са минали директно до главата.
 
Двете малолетни момчета са арестувани за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР