Учениците днес могат да имат достъп отвсякъде до важни образователни

...
Учениците днес могат да имат достъп отвсякъде до важни образователни
Коментари Харесай

Как да осигурим ефективна и сигурна среда за онлайн обучение с Microsoft Teams?


Учениците през днешния ден могат да имат достъп отвред до значими просветителни запаси
(снимка: Microsoft)

Изминалата година беше непредсказуема, само че това не значи, че отдалеченото и хибридно образование също би трябвало да бъд ат такива . С надеждн и и сигурн и технологи и учениците могат да се свързват с учители и съученици, да работят по сложени задания и да имат достъп отвред до значими просветителни запаси .

Като се възползват от безплатните, новаторски функционалности за сигурност в Microsoft Teams, учителите могат да обезпечат предпазен и добре структуриран образователен развой, без значение от формата на образование.

Без значение дали учениците учат от у дома или в класната стая, преподавателите могат безусловно да разчитат на устройствата с  и . Заедно технологиите освен дават опция за сигурна образователна среда – те също по този начин предизвикват съдействието, творчеството и чувството за общественост в класните стаи, без значение от възрастта и другите потребности от образование.

Кратките препоръки по-долу могат да са от помощ на преподавателите (а и на родителите, в случай че те също участват вкъщи по време на онлайн уроците) да поддържат добре проведена и сигурна класна стая преди, по време на и след урока.

♦ Като цяло, добра процедура е учениците да се причисляват към урока като участници, а не като презентатори. Така те нямат контролни функционалности от по-високо равнище – като да вземем за пример отстраняването на други възпитаници от класната стая или заглушаването им. Учителят може на презентатор, с цел да сведе до най-малко разсейването по време на час.

♦ За да ограничи присъединението на учениците без контрол, преподавателят може да, по който те влизат в своя клас. Тази алтернатива разрешава да се уточни кой може да се причисли непосредствено, без да е належащо да бъде одобряван ръчно и допускан от ученическото лоби.

♦ Настройките за сигурност могат да бъдат ръководени и по време на час. Рискът от разпръскване може да бъде понижен като се на участниците. Функцията „ Заглушаване на всички ” (Mute all) дава опция на учениците да се концентрират върху урока си и понижава вероятността от фонов звук. Ако някой е прекомерно гръмък и пречи на другите, „ Hard Mute ” може да се употребява на самостоятелно равнище.

♦ По време тутакси също могат да се на участниците или презентаторите. Промените в тази конфигурация влизат в действие неотложно, тъй че учителят може да я употребява, когато е належащо.

♦ Прекъсване на диалога или просто затваряне на прозореца на срещата не завършва автоматизирано часа, би трябвало да се ). Това подсигурява, че всички възпитаници напущат класа и не разрешава да останат онлайн без контрол.

Тези функционалности разрешават основаване на сигурни онлайн класни стаи. Независимо по какъв начин ще се развие образователната среда в бъдеще, надеждни решения като устройства с Windows 10 дружно с Microsoft Teams могат да оказват помощ да се извлече максимумът от всяка обстановка. Ако тези принадлежности се употребяват рационално и вярно, то те основават добре проведени и интерактивни класни стаи, които понижават разсейването и обезпечават дейно образование.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР