Ученици се сбиха в столичното спортно училище Ген. Владимир Стойчев“

...
Ученици се сбиха в столичното спортно училище Ген. Владимир Стойчев“
Коментари Харесай

Помните ли наръгания в тролей Борислав? Той е битото момче в училище „Ген. Владимир Стойчев“, но...

Ученици се сбиха в столичното спортно учебно заведение „ Ген. Владимир Стойчев “ в " Младост ", както по-рано заяви Блиц. Десетокласник нанесъл удар в лицето на възпитаник в 12-ти клас, пристигнал за връчването на дипломите. 

От удара потекла кръв от носа му, откаран е в болница и по-късно е освободен, разказа шефът на учебното заведение Васил Вутев.

Пострадалият е момчето, което в средата на май беше прободено с нож в тролей, защото направило забележка на деца, че замърсяват, оповестява Дарик.

Директорът Васил Вутев го разказва като конфликтна личност и съгласно него, самият юноша е предизвикал удара от другия възпитаник. Абитуриентът се появил и разменил реплики с възпитаник от десети клас. " Той е започнал някакъв диалог със закани, че неговата другарка ще бъде изнасилена. Конфликтна персона, не го извинявам ", сподели шефът. В резултат десетокласникът, който е герой и е много наедрял го удря и на 19-годишният юноша му потича кръв от носа, добави той. 

Веднага извикали защитата и здравната сестра на учебното заведение и се обадили в Бърза помощ и в полицията, обявено е и на родителите. Младежът бил откаран в болница „ Св. Анна “, където е прегледан и освободен, споделя още шефът. По думите му десетокласникът не е взел участие различен път в сбивания, само че за това нарушение ще бъде осъден. Координационният съвет за душевен и физически тормоз в школото ще прегледа случая и ще предложи наказание на педагогическия съвет, който ще заседава на 27 юни, сподели шефът.

С него ще работят и чиновниците в Детската педагогическа стая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР