Ученици от Випуск 2023 връчиха благодарствен адрес на кмета на

...
Ученици от Випуск 2023 връчиха благодарствен адрес на кмета на
Коментари Харесай

ПГТ „Иван Вазов“ в Слънчев бряг  изпрати випуск 2023

Ученици от Випуск 2023 връчиха признателен адрес на кмета на Община Несебър Николай Димитров

Професионалната гимназия по туризъм „ Иван Вазов “ в Слънчев бряг  изпрати през днешния ден Випуск 2023.  В двора на учебното заведение се събраха разчувствани учители и възпитаници, с цел да приветстват следващото потомство експерти, ученици на едно от първите  учебни заведения с туристически профил в България.

Гост на тържественото изпращане бе кметът на Несебър Николай Димитров, който пожела на завършващите да имат вяра в личните си сили,  да бъдат щастливи и дръзновени,  да преследват фантазиите си настойчиво и с убеденост да следват своя път.

В словото си към зрелостниците шефът на ПГТ „ Иван Вазов “ Славчо Станелов акцентира: „ Уважавайте и помнете мъдрите препоръки на своите учители, с цел да поемете по правилния път, пътя на достойнството и достолепието. Вярвайте в личните си сили и  заложби и помнете, че знанието и усвоените умения раждат спечелили “.

Класните ръководители на дванадесетокласниците - госпожа Христина Андреева и господин Мануел Щерев също насочиха тържествени обръщения към присъстващите. Думи на благодарност към учителите и думи, изпълнени с вяра за бъдещето насочиха и зрелостници.

Ученици от Випуск 2023 връчиха признателен адрес на кмета на Община Несебър Николай Димитров за извънредно подпомагане и непрекъсната поддръжка, оказани през години на гимназията по туризъм, за възобновяване на материално-техническата база, с помощта на които са и постигнатите триумфи в районни и национални надпревари в областта на туризма.

Празникът  на   абитуриенти   бе мотив за равносметка и горделивост от постигнатото. Бяха наградени заслужили учители и изявили се възпитаници в разнообразни области на учебния и извънучилищен живот, взели присъединяване в надпревари и състезания.

Празничното изпращане на Випуск 2023 на професионалната гимназия по туризъм приключи с кръшно българско хоро и фотография за спомен.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР