Ученици от столичната гимназия ПГАВТ „А.С. Попов“ за поредна година

...
Ученици от столичната гимназия ПГАВТ „А.С. Попов“ за поредна година
Коментари Харесай

Ученици подаряват топли прегръдки - slava.bg

Ученици от столичната гимназия ПГАВТ „ А.С. Попов “ за поредна година ще раздават обятия на инцидентни минувачи във връзка Международния ден на прегръдката.

Инициативата ще се организира на 21-ви януари (вторник) от 12:00 часа, а маршрутът ще стартира от двора на учебното заведение, ще премине през метростанциите „ Константин Величков “ и „ Сердика “, Президентството, Народния спектакъл, улица „ Граф Игнатиев “ и Софийски университет, след което учениците ще се върнат по същия маршрут до ПГАВТ „ А.С. Попов “.

„ Понякога всичко, от което се нуждаем, е прегръдка, която да ни помогне да продължим деня си с усмивка и да стопли сърцето ни “, споделят учениците от ПГАВТ „ А.С. Попов “ по отношение на самодейността си във връзка Международния ден на прегръдката, която за тях се трансформира в традиция.

ПГАВТ „ А.С. Попов “ има функционираща система за ученическо самоуправление от 2010г, която за част от самодейностите си е подкрепена от просветителната организация ERP Academy.

Комисия „ Проекти и Благотворителност “ към учебното заведение възнамерява, създава и реализира анкетни изследвания и допитвания за проучване на мнението на учениците и възстановяване на учебният климат. Учениците провеждат и осъществят разнообразни планове за развиване на обществената общественост в учебно заведение, благотворителни акции за подкрепяне на нуждаещите се, материално или прочувствено. Чрез акциите си младежите са събирали средства за дом за медико-социални грижи за деца „ Света София “, дом за краткотрайно настаняване на сираци в жк. Захарна фабрика, за възпитаници в тежко финансово положение от ПГАВТ „ А.С. Попов “ и други.

Тази комисия разпространява и доброволчески действия, разпределя съответно и рационално даренията. Организират се и разнообразни други начинания като да вземем за пример метода „ Предай нататък “, чиято цел е създаване на приемливост и създаване на другарски връзки сред възпитаници и учители.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР