Ученици от ОУ Христо Ботев“ град Стамболийски отправиха в Народното

...
Ученици от ОУ Христо Ботев“ град Стамболийски отправиха в Народното
Коментари Харесай

Цвета Караянчева посрещна ученици от Стамболийски на Василица

Ученици от ОУ „ Христо Ботев “ град Стамболийски насочиха в Народното събрание привет по случай празника „ Василица “. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева посрещна гостите, които посетиха законодателната институция по самодейност на Центъра за междуетнически разговор и приемливост „ Амалипе “.
 пресцентър, Парламент
14 януари е уважаван от ромската общественост като начало на Новата година. Учениците показаха кукерската традиция, фолклорен танц, осъществяване на тарамбуки и мажоретна комбинация. Те пожелаха здраве и благополучие през Новата година на присъстващите и на ръководителя на Народното събрание.
 пресцентър, Парламент
Цвета Караянчева поздрави дребните посетители и им пожела да са здрави, ученолюбиви и търпеливи. Вие сте огромни и знаете, какъв брой е значимо да сме образовани, да можем сполучливо да се осъществяваме и да реализираме набелязаните цели, обърна се тя към учениците. Председателят на Народното събрание изрази признателност към преподавателите от ОУ „ Христо Ботев “ и към Центъра за междуетнически разговор и приемливост „ Амалипе “ за напъните им всички български деца да посещават учебно заведение, да са щастливи и да съумяват да сбъдват фантазиите си.-->
 пресцентър, Парламент
От Центъра за междуетнически разговор и приемливост „ Амалипе “ благодариха на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, че за поредна година на „ Василица “ посреща в Народното събрание деца от разнообразни български учебни заведения и по този начин демонстрира своята съпричастност и поддръжка за интеграцията на ромската общественост, за идеята всички български деца да посещават учебно заведение и да имат равни шансове за разцвет и благополучие.
 пресцентър, Парламент
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР