Ученици от Ирландия, Италия, Испания, Швеция и Литва пристигнаха в

...
Ученици от Ирландия, Италия, Испания, Швеция и Литва пристигнаха в
Коментари Харесай

Благоевград посрещна ученици от Ирландия, Италия, Испания, Швеция и Литва

Ученици от Ирландия, Италия, Испания, Швеция и Литва дойдоха в Благоевград, с цел да обменят опит и познания с връстници от България на тематика,,Наследство, основано от хората ” по стратегия „ Еразъм+ “. В рамките на визитата се организира и опознавателна среща в зала „ 22 септември “, като участниците в нея бяха приветствани от Силвия Домозетска.

„ Благоевград е община с богата история, с голям брой просветителни, културни институти и доста младежка витална сила. Културата и изкуството са най-бързият метод за доближаване, за създаване на разговор и на другарства. Изкуството даже няма потребност да се превежда, то се усеща “, съобщи по време на срещата с възпитаници от разнообразни страни Силвия Домозетска.

Чрез особено готова презентация участниците имаха опцията да се срещнат с естествените дадености и културни забележителности в Благоевград. Гостите бяха поздравени с осъществяване от ФГ „ Веселина “ към Центъра за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград. Учениците от Ирландия, Италия, Испания, Швеция и Литва ще останат в регионалния център на Пиринско до 13 април.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР