Ученици от две учебни заведения в Асеновград се включиха в

...
Ученици от две учебни заведения в Асеновград се включиха в
Коментари Харесай

Ученици от Асеновград спортуваха с кампанията Бъди активен

Ученици от две образователни заведения в Асеновград се включиха в националната акция " Бъди деен ". Повод бе Европейският ден на спорта в учебно заведение. Почти два часа дребни и огромни ученици на ОУ " Петко Каравелов " и ОУ " Ангел Кънчев " в града се забавляваха и спортуваха дружно със свои учители и родители. Инициативата се организира като извънкласна форма на занятие и мина под надпис " Спорт за всеки ".

Всяко от заниманията беше съобразено с възрастовата група на участниците. Проведени бяха надпревари по волейбол, баскетбол, футбол, топка над въже, както и щафетни игри и спортове от вида на лека атлетика. Специални спортни занимания, като дърпане на въже бяха проведени и сред родителите, показали предпочитание да се включат в концепцията. Участие в акцията взеха стотици възпитаници от 1-ви до 7-ми клас.

" Целта е да отбележим Европейския ден на спорта в учебно заведение и да покажем на децата, че би трябвало да бъдат стимулирани и да спортуват по-често и интензивно ", споделиха от организационния състав на ОУ " Петко Каравелов ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР