Ученици нападнаха и пребиха преподавател по английски в Садово, съобщава

...
Ученици нападнаха и пребиха преподавател по английски в Садово, съобщава
Коментари Харесай

Ученици биха с кол учител в Садово

Ученици нападнаха и пребиха учител по британски в Садово , оповестява Нова телевизия. Трима 17-годишни възпитаници на Професионалната гимназия по селско стопанство нападнаха и пребиха преподавател по британски език. Удряли го с дървен прът и юмруци по главата .

" Колегата е откаран в болница с хематом . Прегледан е и е пуснат за домашно лекуване. Той е в положително положение. Засега не е споделил, че няма да се върне на работа ", разяснява Димитър Йорданов, шеф на гимназията, пред малкия екран.

Директорът е безапелационен, че ще постави всевъзможни старания, с цел да се обясни повода за случая и учениците да понесат наказването си . По първична информация, че тримата възпитаници нямат престъпни регистрации .

Йорданов още не е разговарял с родителите на нападателите . " Децата са от ромски генезис. Родителите работят ", изясни още Димитър Йорданов.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов съобщи, че учениците са в а реста за 24 часа.

" Този случай е знаменателен за обществото и за експанзията, която е измежду подрастващите, изключително към учителите . Едно от лицата е на 19 години, два пъти е повтарял образователни години . Лицето, което действително е направило удара, е в 10-и клас и е 17-годишен . Повдига се обвиняване за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди ", посочи Маринов.

Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова пък посочи, че е почнало бързо произвеждане, което ще завърши в границите на седем дни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР