Ученици и учители от Профилираната езикова гимназия "Екзарх Йосиф Първи"

...
Ученици и учители от Профилираната езикова гимназия "Екзарх Йосиф Първи"
Коментари Харесай

Езиковата гимназия в Ловеч представи в Бургас новаторски подходи към учебното съдържание

Ученици и учители от Профилираната езикова гимназия "Екзарх Йосиф Първи " в Ловеч са показали реформаторски подходи при гостуването си на гимназията за романски езици "Г.С. Раковски " в Бургас, оповестяват от общинската администрация.

Визитата е била в осъществяване на националната стратегия "Иновации в деяние ".

В събитието са взели участие и представители на Гимназията с преподаване на непознати езици "Йордан Радичков " във Видин. Програмата планува съдействие сред новаторски и неиновативни учебни заведения за показване на реформаторски подходи към образователното наличие, методите на преподаване и/или образователните стратегии. Друга цел е да се поддържат с хрумвания и запаси учебни заведения, на които следва да аплайват за включване в мрежата на новаторските учебни заведения в България.



Срещата в Бургас е била първата за страната осъществена подвижност по програмата. В обща сесия учебните заведения са показали своите разработки, подходи и употребявани запаси. Галя Баева, преподавател в ловешката гимназия, е посочила метод на преподаване на философия предвид на действителни житейски проблеми, при потребление на технологии - виртуална класна стая в "GoogleClassroom ", лични и преведени видеа, разнообразни типове програмен продукт за интерактивно формиращо оценяване.

Домакините са показали работата по разнообразни предмети с метода "обърнат клас ", а гостите от Видин - опита си от голям брой планове по "Еразъм+ ", както и с разнообразни софтуерни запаси за преподаване на непознат език. Гостите - възпитаници и учители, са имали опция персонално и на процедура да се убедят, че създаването на уроци и решаването на проби в електронната платформа в началото изисква сериозна инвестиция от време, само че след това доста улеснява ученето и запомнянето, се отбелязва в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР