Ученици и студенти по целия свят преминаха на домашно обучение

...
Ученици и студенти по целия свят преминаха на домашно обучение
Коментари Харесай

Звезди и спортисти обучават студенти онлайн - slava.bg

Ученици и студенти по целия свят минаха на домашно образование по време на ковид изключителната обстановка, само че това за някои от тях се оказа много вълнуващо прекарване. Причината е, че някои звезди взеха решение да се включат в техните лекции, да споделят опит и да дадат скъпи препоръки.

По-рано тази седмица амбициозната адвокатка Ким Кардашян имаше опция да приказва по тематика, която е близка и скъпа за сърцето?: промяна в наказателното право.

Звездата от „ Keeping Up With The Kardashians “ се включи онлайн в диалог с лектора доктор Марк Хауърд, професор от университета в Джорджтаун, чиято област на експертиза е всеобщо отнемане от независимост.

Ким разгласява екранна фотография на целия клас, на която участваха и студенти, които са били зад решетките. Тя възхитено написа: „ Беше толкоз отлично да приказвам с доктор Марк Хауърд, до момента в който той преподава курса си. “

Кардашян ще има опция да приказва и по-нататък по тематиката в идния си документален филм „ The Justice Project “, който ще се излъчи в неделя, 5 април по Oxygen.

Към звездите-лектори се причисли и Матю Макконъхи. Робърт Куили, професор от Тексаския университет в Остинската школа по публицистика, разгласява фотография на звездата от „ Истински детектив “.

„ Специалният посетител в нашия студентски чат в Zoom.Това е сюрреалистично “, написа Куигли.

След съвсем 20 години като водещ на риалити форматите The Bachelor и The Bachelorette, Крис Харисън евентуално се квалифицира като някакъв специалист в областта на любовта и връзките. Той също откри време да разиска онлайн със студенти тези забавни тематики.

Спортистите също влизат в онлайн класовете.

Пейтън Мънинг се включи в онлайн курс на Университета в Тенеси, Ноксвил и се опита да повдигне духа на студентите на фона на коронавирусната зараза. Шакил О`Нийл изненада някои почитатели от първи клас като се причисли към една от виртуалните им образователни сесии.

Източник: tialoto
Снимка: Twitter
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР