Учените все още не могат да разгадаят загадката на Бермудския

...
Учените все още не могат да разгадаят загадката на Бермудския
Коментари Харесай

Бермудският триъгълник е черна дупка, водеща към свят на древни цивилизации?

Учените към момента не могат да разгадаят загадката на Бермудския триъгълник -  злокобният сектор в океана, до който моряците не желаят да се приближават за нищо на света. През последните епохи в „ морето на Дявола ” са изчезнали безследно голям брой кораби. Известни са и противоположни истории, разказващи за неочакваното появяване на някои от тях, написа planetanovosti.com.

Според една сходна доктрина, повода за корабокрушенията или появяването на плавателните съдове се крие във водните фунии, които засмукват освен водата, само че и светлината. Ако нещо попадне в сходно образувание, то може да се реалокира в различен свят. Така през 90-те години на предишния век в Бермудския триъгълник е липсващ риболовен транспортен съд. Година по-късно екипажът му бил открит. Рибарите разказали, че са ги избавили странни моряци, облечени в дрипи.

Съществува и друга доктрина – че под водата има сигнални устройства, които принадлежат на извънземните и оказват отрицателно влияят на техниката и на живите организми. Апаратурата им може би се намира на дъното на откритите от учените депресии. В естественото образувание специалистите са открити три великански паралелепипеда. След това на тези обекти експедиция, търсеща кораб със злато, забелязала странни военни самолети. Скелети на водачите в тях обаче не били открити.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР