Учените се отнасят скептично към разказите на хора, преживели клиническа

...
Учените се отнасят скептично към разказите на хора, преживели клиническа
Коментари Харесай

Американка се върна от "оня свят" след 27 минути и разказа какво е видяла

Учените се отнасят скептично към разказите на хора, претърпели клиническа гибел, които настояват, че са се завърнали от "оня свят ".

Думите им не могат да бъдат доказани, въпреки това е известно, че халюцинациите преди гибелта са обикновено и обяснимо събитие.

Миналата зима американката от щата Финикс Тина Хайнс получава сърдечен припадък. Сърцето й просто престава да бие.

Съпругът пробва да организира реанимация до идването на лекарите, само че опитите, както и идващите операции на медиците от Спешна помощ, не водят до резултат.

Накрая, след цели 27 минути, те въпреки всичко съумяват да накарат сърцето на Тина да бие, това става едвам, откакто тя е преведена в профилирана клиника, написа The Mirror.
Странна болест трансформира 10-годишно момиче в остаряла жена

В момента, в който тя идва на селеси, моли да хартия и химикалка, защото била сложена на апаратно дишане и не можела да приказва.
Тя написва единствено три думи: "Това е истина "!

По-късно дамата споделя, че видяла черна врата, към която се виждала топла светлина и фигура, наподобяваща на самия Исус.

Независимо, че всички твърдели, че е халюцинирала, Тина и до ден сегашен е уверена, че е видяла по какъв начин наподобява задгробния живот.

Специалистите са склонни да изясняват сходни феномени с неналичието на задоволително О2, внезапното рухване на равнището на глюкозата и други фактори, свързани с кръвообращението.

Но предсмъртни прекарвания могат да зародят и без прекъсване на сърцето. Изследванията са посочили, че с тях могат да се сблъскат хора, оказали се в доста рискови обстановки.

Подобни видения се получават и при тежка меланхолия.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР