Учените се кълнат в наличието на тази зона, но никой

...
Учените се кълнат в наличието на тази зона, но никой
Коментари Харесай

Какво представлява G-точката и съществува ли наистина

Учените се кълнат в съществуването на тази зона, само че никой не е съумял да го потвърди в действителност. Това не пречи на заинтригуваните да търсят магическия бутон за оргазми, като заровено в гората злато, въпреки той най-вероятно просто да съставлява част от клитора.

Това че няма G-точка, няма да накара оргазмите ви да изчезнат. Напротив, могат единствено да се умножат, в случай че научите повече за тази зона и какво тъкмо съставлява тя.

Какво e G-точката в действителност?

Дълго време, тя е описвана като дребна по повърхност еротична зона, която се намира върху предната стена на вагината. Според информацията, при стимулация, G-точката води до доста интензивни оргазми. Вярва се, че тя е точката, в която се срещат уретрата, клитора и вагината.

„ Изобретяването “ на G-точката

G-точката е кръстена на първия мъж, който я е разкрил през 1950 година Неговото име е Ернест Графенберг. Той е описал G-точката в университетския си труд, който описвал ролята на уретрата в женския оргазъм. И по този начин, зоната, която ви кара да стенете от наслаждение, в действителност е кръстена на мъж.
След като Графенберг „ открива “ G-точката, други учени също не престават да проверяват съществуването й. Звучи като много перверзно занятие, само че истината е, че те са търсели магическия бутон най-много във вагините на женски трупове. Всъщност, направена е дисекция единствено на един мъртвец, което несъмнено слага съществуването на точката под въпрос.

Ето за какво много учени са безапелационни, че тя съставлява „ гинекологично НЛО “ и всички доказателства в действителност не са никакви доказателства, а конспирации.

Източник: fakti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР