Учените са съгласни, че всички ние имаме общи предци. Това

...
Учените са съгласни, че всички ние имаме общи предци. Това
Коментари Харесай

20 знаменитости, които не знаехте, че са свързани по някакъв начин

Учените са съгласни, че всички ние имаме общи предшественици. Това е потвърдено от хората на фотосите, които ще видите. Тези известни персони ненадейно се оказаха свързани. Можете ли да познаете кой прочут политик в действителност е сестра на Мадона?

Със сигурност не сте очаквали, че тези хора са свързани по някакъв метод. Според генетиците, вашите близки също са измежду тях.

1. Мерил Стрийп и Брук Шилдс

Актрисите Мерил Стрийп и Брук Шилдс са надлежно първа братовчеда и племенница. Бащата на Мерил Стрийп и майката на Брук Шийлдс споделят имат общи предшественици с немски генезис.

2. Мадона и Селин Дион

Поп звездата Мадона и канадската певица Селин Дион са в действителност далечни сестри. Проучването на генеалогията и информацията, получена от архивите, демонстрира, че общият предходник на Мадона и Селин Дион е дърводелец, живял през 17 век.

3. Мадона и Хилъри Клинтън

Мадона освен има Селин Дион измежду роднините си, само че и претендент за президент на изборите от 2016 година в Съединени американски щати - Хилари Клинтън. Тези две мощни и самостоятелни дами в действителност са десети братовчедки. Хилъри Клинтън удостовери това в шоуто на Елън Дедженеръс. Елън, апропо, е далечна родственик на Кейт Мидълтън.

4. Барак Обама и Бен Афлек

Един от известните родственици на някогашния президент на Съединени американски щати е артистът, сценаристът и режисьорът Бен Афлек. Общият им родственик (до двайсета степен) бил Джон Савидж.

5. Брад Пит и Барак Обама

Връзката на Обама с Брад Пит е по-близка от тази с Бен Афлек. Актьорът и политикът са девети братовчеди. Общият им родственик е Едуин Хикман, който е тясно обвързван с кралица Елизабет II и Мерилин Монро.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР