Учените отдавна се опитват да обяснят впечатляващите, а понякога и

...
Учените отдавна се опитват да обяснят впечатляващите, а понякога и
Коментари Харесай

Какво разкриха хора, върнали се от оня свят

Учените от дълго време се пробват да обяснят впечатляващите, а от време на време и плашещи истории на хора, претърпели клинична гибел. Освен това, техните разкази от една страна са сходни, само че някои аспекти от тях радикално се разграничават. Предлагаме ви да се запознаете с тези истории, свързани с това има ли живот след гибелта, предава blitz.bg.

31-годишна жителка на Санкт Петербург, до момента в който била на отмора в Турция, внезапно почувствала уязвимост и изпаднала в кома. В продължение на няколко седмици лекарите се борили за живота на пациентката. Тялото, отслабено от заболяването, обаче, не издържало и дамата умряла. Според думите на дамата, преди да почине, тя усетила студ на равнището на сърцето. Почувствала по какъв начин то почнало да бие по-бавно и внезапно изпитала внезапно убождане, а по-късно топлота обхванала цялото ѝ тяло и настъпила мрачевина. По-нататък тя не си спомняла нищо.

Преди този случай американски неврохирург не вярвал в отвъдното, само че всичко се трансформирало фрапантно, когато изпаднал в кома. В другия свят, споделя Ебен, той разговарял с непознато момиче, което безусловно излъчвало обич. Тя му споделила, че там мъжът няма от какво да се опасява: той е обичан и на него се държи доста, и той просто не може да направи нищо погрешно. Там Ебен се срещнал с полупрозрачни формирания, с които разговарял. Чувствата от прекарването били толкоз действителни, че в този момент мъжът е сигурен, че „ на оня свят “ има живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР