Учените отдавна са доказали, че нашите сънища са отражение на

...
Учените отдавна са доказали, че нашите сънища са отражение на
Коментари Харесай

5 сънища, които ви предупреждават за опасност

 огън-горяща-цепеница

Учените от дълго време са потвърдили, че нашите сънища са отражение на подсъзнанието ни. Много постоянно сънищата ни се пробват да ни предупредят за приближаваща заплаха.

Ако знаете какви тъкмо рискове ви заплашват, то в действителния живот може да вземете ограничения и да ги избегнете, И по този начин, в случай че са ви се присънили…

Падащи зъби. Този сън е предвестител на неприятни промени. Това могат да бъдат заболявания, неприятности на работа, компликации в връзките. Но постоянно би трябвало да се обръща внимание на падащите зъби. Ако те просто са се отчупили и са паднали, то ще се разминете с леки неприятности, които няма да повлияят на живота ви.

Ако зъбите паднат с кръв или по време на пердах, то би трябвало да бъдете доста деликатни във всички сфери на живота. Ако зъбите са гнили – ще загубите уважението на значими за вас хора.

Силен, стремителен вятър, вихър, смерч. Такъв сън предизвестява, че може да станете пленник на неприятна обстановка, на която няма да можете да повлияете. Ако по време на съня при неприятното време е бил опустошен домът или подслонът ви, това е знак на заплаха. Но не се плашете, в действителния живот всичко ще приключи наред.

Разлята вода по пода. Водата в съня е знак на енергиен запас. Затова, в случай че ви се присънват бурни реки и всепоглъщащи океани, не трябва да се страхувате. Ако ви се присъни вода, разлята по пода, то този сън е предвестител на сълзи и прекарвания.

Пожар. Огънят е най-ярката и непредсказуемата от стихиите. Ако сънувате пожар, гърмеж или огромен огън, то това предвещава материални загуби в действителния живот.

Увехнали цветя или засъхнали дървета. Растенията постоянно са били знак на здраве, мощ и дълъг живот. Ако сънувате повехнали цветя, изсъхнали дървета или пък прогнили корени, това предвещава неудачи и заболявания. Бъдете деликатни.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР