Учените от Шефилдския университет заявиха, че в мозъка на човека

...
Учените от Шефилдския университет заявиха, че в мозъка на човека
Коментари Харесай

Учени шокират: В мозъка на човека има Wi-Fi, той работи по уникален начин

Учените от Шефилдския университет обявиха, че в мозъка на индивида работи безкабелен „ скенер “ на човешките страсти, правилото на деяние на който наподобява на безкабелната връзка на Wi-Fi. Според учените, „ вълновите процеси “ в основния мозък учат държанието и обществената интензивност на околната среда и хората, формирайки визия за индивида. При съвпадение на интензивността на „ вълните “ в човешкия мозък хората са способни освен „ да поддържат връзка на една вълна “, само че и в проведени групи да посещават избрани музикални и религиозни събирания.

Именно този тип безкабелна мозъчна връзка оказва помощ на играчите: интензивността на мозъка им разрешава бързо да проучват държанието на съперниците и да „ издава “ команди за избрани дейности, свързани с игровия развой.

При това учените означават, че най-интересната е груповата мозъчна интензивност - точно с помощта на този феномен пораждат „ групите по ползи “ – креативните обединявания, клубовете и доста други обществени формирания, съединяващи хората с сходна мозъчна интензивност.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР