Учените от изследователския институт Вашингтон“ в Сент Луис /САЩ/ доказаха

...
Учените от изследователския институт Вашингтон“ в Сент Луис /САЩ/ доказаха
Коментари Харесай

Редовният секс удължава живота

Учените от изследователския институт „ Вашингтон “ в Сент Луис /САЩ/ потвърдиха изгодата от постоянен секс, написа The Sun.

Изследователите са открили, че сексът въздейства удобно на здравето и продължителността на живота . В опитът, траял 11 години, са участвували над 15 000 души. Повече от половината доброволци правили секс не по-рядко от един път в месец, а 36% се отдавали на фамилиарност най-малко един път седмично.

За времето на опита умряли 228 души, от които 29 от сърдечно-съдови болести, а 62 – от рак. Учените анализирали получените данни и стигнали до заключението, ч е половата интензивност снижава риска от преждевременна гибел с към 49% . По тяхна оценка интензивният сексуален живот редуцира вероятността от гибел от сърдечно-съдови болести с 21% и от рак с 69%.

По-рано учените от Университета в Ковънтри и Оксфордския университет стигнали до извода, че половата интензивност оказва помощ да се продължи младостта като попречва развиването на деменция и други проблеми с интелекта . В проучванията са взели присъединяване 73 души, от които 28 мъже и 45 дами на възраст от 50 до 83 години.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР