Учените от Древния Изток са били известни с това, че

...
Учените от Древния Изток са били известни с това, че
Коментари Харесай

Източната медицина знае как да запазим младостта си

Учените от Древния Изток са били известни с това, че са знаели тайните за влияние върху виталните зони и по този метод са помагали на хората да се отърват от заболяванията.

Източната медицина твърди, че въздействието върху биоактивните точки има подмладяващ резултат, задейства и укрепва силите на целия организъм.

Служителите, които работят най-вече пред компютър, и домакините на възраст над 35 години изпитват повече или по-малко съществени увреждания в тялото (разбира се, тези, които непрекъснато се занимават със спорт и поддържат здравето си, са различен въпрос).

За хората, които водят затънал метод на живот, ежедневното повторение на извършения, свързани с биоактивните точки, е късмет за опазване на здравето и младостта за дълго време.

Духът и тялото на човек са неразделни, те имат тясна връзка: натрупването на душевен стрес изключва опцията за поддържане на крепко тяло, а когато то е преуморено, настроението нормално страда.

Откажете се от мисълта, че здравето ви е нежно. Правилната техника и вашето предпочитание ще ви дадат опция да придобиете положително здраве.

Източната медицина учи: с цел да предотвратите стареенето на тялото, би трябвало да укрепите далака и стомаха, да предотвратите отслабването на бъбреците. На тази основа методът за поддържане на здравето дава 3 основни извършения:

Упражнение 1

Като държите лявата ръка с дясната, малко над китката, завъртете лявата ръка напред и обратно, и по този метод разтрийте дясната (30 пъти). След това повторете упражнението с другата ръка.

Упражнение 2

Леко масажирайте огромния и втория пръст на крайници, както и точката, ситуирана във вътрешния борд на коляното.

Упражнение 3

С изпитание натиснете с възглавничката на междинния пръст на лявата ръка точката в основата на стъпалото на десния крайник (под освновата на огромния пръст). Важно е да издишвате при натискане (за всеки крайник по 8 пъти).

Обикновено местата на тези точки са малко или повече мъчителни, по това ще разберете, че сте ги нацелили./ и във Facebook

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР