Учените говориха за техники, които определено трябва да помогнат за

...
Учените говориха за техники, които определено трябва да помогнат за
Коментари Харесай

Само за жени: Техники за повече удоволствие в секса

Учените приказваха за техники, които несъмнено би трябвало да оказват помощ за възстановяване на секса, в случай че сте жена. Медицинският университет в Индиана прегледа отговорите на над 4000 дами на възраст сред 18 и 93 години, с цел да разбере какво им носи най-голямо наслаждение при вагинално навлизане.

" За първи път имаме подробни научни данни, които ще ни оказват помощ да разберем какъв брой друго дамите изпитват наслаждение от вагинално навлизане. Тази информация ще помогне да се сътвори речник, описващ женското наслаждение. Понастоящем не е разполагаем ", споделя доктор Девън Хенсел, представен от jenata.blitz.bg.
И по този начин, ето четирите техники: Люлка
76,4% от интервюираните дами изпитват повече наслаждение, в случай че основата на пениса или секс играчка се поклаща, оставайки вътре, в сравнение с от възвратно-постъпателни придвижвания.

Смяна на ъгли
87,5% биха предложили сътрудник да опитва с ъгли на навлизане посредством завъртане, покачване или втурване, с цел да откри най-хубавия ъгъл.
Работа по двойки
Удоволствието зависи освен от колегата - 69,7% от интервюираните изпитват повече наслаждение, в случай че си оказват помощ по време на секс с ръце или със секс играчка.
Плитко навлизане
Дълбочината не е всичко. 83,8% от дамите изпитват оргазъм повече или по-интензивно, в случай че се подтиква единствено влагалищното отваряне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР