Ученик вдигна накрак полицията заради масов бой с пострадали хора

...
Ученик вдигна накрак полицията заради масов бой с пострадали хора
Коментари Харесай

Ученик изрева на спешния телефон за масов бой с пострадали

Ученик подвигна накрак полицията поради всеобщ пердах с потърпевши хора във Врачанско, научи BulNews.bg. След три сигнала на тел. 112 и полицейска инспекция станало ясно, че хлапакът просто има развинтено въображение и решил да прати ченгетата за зелен хайвер.
Случката е станала на 22 ноември предходната година, само че преди дни десетокласникът от Професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство в Мездра бе изправен на подсъдимата пейка, с цел да дава отговор за шегата си.
От документите по делото излиза наяве, че първият сигнал на Т.Г. до незабавния телефон бил в 23.29 часа. Той споделил на диспечерите, че в центъра на село Крета се е развихрил всеобщ пердах и има съществено потърпевши хора. След две минути хлапакът се обадил още веднъж и доразкрасил кървавата си история. След малко мъртвило младежът още веднъж решил да показа своята измислица и в 00.43 часа още веднъж позвънил на тел. 112.
Пред съда ученикът си признал, че просто е бил решил да разиграва служителите на реда и медиците, като ги праща на несъществуващи произшествия. Младежът обаче не съобразил, че телефонът му постоянно може да бъде проследен и няма по какъв начин да му се размине сходна смешка.
Играчката се трансформирала в плачка, тъй като момчето е наказано на 6 месеца пробация. Определението на районния съд е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР