Ученик простреля двама преподаватели в денвърска гимназия вчера сутринта, след

...
Ученик простреля двама преподаватели в денвърска гимназия вчера сутринта, след
Коментари Харесай

Ученик простреля двама учители в гимназия в Денвър

Ученик простреля двама преподаватели в денвърска гимназия през вчерашния ден сутринта, откакто в при обиск на момчето бил открит револвер, оповестиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Обискът се провеждал всеки ден поради проблеми с държанието. 17-годишният Остин Лайл е към момента на независимост, само че полицията го търси за опит за ликвидиране. Единият от двамата простреляни е в сериозно положение, а другият - в устойчиво.

DEVELOPING: Two adults have been hospitalized following a shooting at East High School in Denver, police say.
— ABC News (@ABC)
Училищните управляващи в Денвър, изправени пред рецензии поради слабата сигурност, обявиха, че ще слагат въоръжени чиновници всички междинни учебни заведения.

Стрелбата се е случила в учебно заведение, разтърсено от чести затваряния и принуждение, в това число поради убийството на възпитаник. Това накара учениците от Източната гимназия да излязат на шествие пред Капитолия на щата Колорадо по-рано този месец.

Two administrators have been shot at East High School in Denver, according to officials. One is in critical condition and the other is in stable condition.

Authorities are still searching for the shooter.
— The Recount (@therecount)
Родителите, които се събраха през вчерашния ден в кампуса с 2500 възпитаници, упрекнаха чиновниците, че не са създали задоволително, с цел да защитят децата им.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР