Ученик откри стрелба в средно училище в американския град Ноубълсвил

...
Ученик откри стрелба в средно училище в американския град Ноубълсвил
Коментари Харесай

Ученик откри стрелба в училище в Индиана, рани двама

Ученик откри пукотевица в приблизително учебно заведение в американския град Ноубълсвил в щата Индиана. Двама души са ранени, заяви телевизионният канал Ей Би Си, представен от ТАСС. Телевизията се базира на полицията.
По информация на Ей Би Си по време на образователните занятия един от учениците изискал от учителя да излезе от час, след което се върнал с два револвера и разкрил огън. Произвел е шест изстрела. Ранени са ученичка и преподавателят, които са откарани в болница.
Учителят по думите на неговия брат е получил най-малко три огнестрелни рани. В момента го оперират, няма данни за положението му. Според един от учениците точно учителят е съумял да спре стрелеца, показва Ей Би Си.
Полицията открива по какъв начин стрелецът, чието име и възраст не се оповестяват, се е сдобил с оръжията. Той не е потърпевш и е бил задържан от пристигналите служители на реда. Мотивите му към този момент са незнайни.
Преди седмица сходна покруса се разигра в град Санта Фе в щата Тексас, където 17-годишният Димитриос Пагуртис простреля 10 души и рани още толкоз. По данни на Си Ен Ен от началото на годината в учебните заведения в Съединени американски щати към този момент е имало 22 случая на приложимост на огнестрелно оръжие, при които е имало убити и ранени.
Демократите в Сената на щата Индиана показаха съпричастност и приканиха за ограничения за попречване на сходни стрелби, в това число да бъдат въведени ограничавания за огнестрелните оръжия, съобщи Асошиейтед прес.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР