Ученик от Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров"

...
Ученик от Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров"
Коментари Харесай

Разкриха нападателя на жестоко пребития пред дискотека в Бургас ученик

Ученик от Професионална гимназия по туризъм "Проф. доктор Асен Златаров " в Бургас е с заплаха за живота, след нанесен му побой от 21-годишен мъж пред дискотека в Бургас.

От пресслужбата на полицията в морския град осведомиха, че случаят е станал преди няколко дни, само че по данни на лекуващи лекари положението на потърпевшия дванадесетокласник Илия Стоянов през днешния ден внезапно се е влошило. Бил е признат е с контузии в региона на лицето, фрактура на челюстта и носа, сподели началникът на отделението по "Уши, нос, гърло " в УМБАЛ-Бургас доктор Даниел Петков. Пациентът е в "Реанимация " и има заплаха за живота му, прибавиха от болничното заведение.

От там осведомиха, че отделението по Трансфузионна хематология през днешния ден и на следващия ден ще работи с удължено работно време до 18.00 часа. Причината е, че е почнала акция по кръводаряване за потърпевшия. Днес му е направено незабавна интервенция.

Извършителят на побоя е открит, само че към момента се търси. Това е Радостин Нгуен /21 г./ от София.

Той е нападнал пред дискотеката с юмруци 18-годишния Илия Стоянов. След случая нападателят хуква в незнайна посока.

В Първо Районно ръководство - Бургас е формирано досъдебно произвеждане. Събраните по случая материали ще бъдат докладвани в Бургаската районна прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР