Ученик от гимназия във Вашингтон откри най-издирвания и пазен телефонен

...
Ученик от гимназия във Вашингтон откри най-издирвания и пазен телефонен
Коментари Харесай

Шефът на Пентагона се чуди да се смее или да плаче от това, което ученикът Теди му спретна! Историята е повече от невероятна

Ученик от гимназия във Вашингтон откри най-издирвания и защитаван телефонен номер на американския министър на защитата Джеймс Матис. Звънна му и взе 45 минутно изявление от шефа на Пентагона.

Гимназистът Теди Фишер, който написа за учебния вестник, през месец май видял фотография на президента Доналд Тръмп във „ Вашингтон пост”. До президента бил чиновник на защитата, който държал записка. На листчето било записано името на шефа на Пентагона и мобилния му номер.


Ученикът бързо преписал данните. Звъннал на номера, с цел да се увери дали в действителност е номера на ген. Матис или е просто някаква задявка. Не получил отговор, по тази причина изпратил смс с въпрос за изявление.

Каква била изненадата му, когато самият началник на Пентагона му върнал позвъняване. Самият ген. Матис бил още по-изненадан, само че се съгласил да даде изявление за учебния вестник.

След като мистерията с грешката на „ Вашингтон пост” е видяна, фотографията с телефонния номер е заменена. Но на страницата на гимназията във Вашингтон е оповестено цялото изявление на Теди Фишер с военния министър Джеймс Матис, прецизира bTV.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР