Ученик е с опасност за живота, след като е бил

...
Ученик е с опасност за живота, след като е бил
Коментари Харесай

Ученик бере душа след бой пред бургаска дискотека


Ученик е с заплаха за живота, откакто е бил обичай от юноша пред бургаска дискотека. Инцидентът е станал предходната сряда, потърпевшият е бил със строшен нос. Впоследствие обаче се е влошил. Нападателят му е открит от полицията, само че към момента не хванат. Издирва се, оповестиха от полицията в морския град.

На 14 февруари в Първо Районно ръководство – Бургас е получено известие за това, че на 11.02.т.г. Около 05:30 ч. сутринта в региона на дискотека " Астория”, зародил случай, при който са нанесени три удара в региона на носа на 18 годишен бургазлия. В резултат на тях младежът получил строшаване на носни костици и е признат за здравно лекуване.

В Първо Районно ръководство – Бургас е показано здравно удостоверение за получена лека телесна щета. Установена е самоличността на причинителя на действието – това е 21 годишния Р.Н., с непрекъснат адрес - София, който все още се търси от полицейските чиновници на ОДМВР – Бургас.

Междувременно положението на потърпевшия 18 годишен юноша се утежнява. Настанен е в поделение " Реанимация” на УМБАЛ - Бургас, с заплаха за живота, като незабавно се нуждае от кръвопреливане. В Първо Районно ръководство – Бургас е формирано досъдебно произвеждане за нанасяне на междинна телесна щета. Събраните по случая материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР