Ученик е намушкал смъртоносно учителка в гимназия в Сен Жан

...
Ученик е намушкал смъртоносно учителка в гимназия в Сен Жан
Коментари Харесай

Ученик намушка смъртоносно учителка във Франция

Ученик е намушкал смъртоносно учителка в гимназия в Сен Жан дьо Луз, във френския департамент Атлантически Пиренеи, научи френският ефирен канал BFMTV от източник, непосредствен до следствието. Малко преди обяд от прокуратурата оповестиха за гибелта на 50-годишната учителка.

16-годишният гимназист, обучаван в частната гимназия " Св. Тома Аквински ", извадил нож от чантата си, с цел да намушка своята учителка по испански. Той е бил арестуван и няма данни да е престъпно проявен. Според първите информации тийнейджърът страда от психологично разстройство.

Учителката, получила удар с нож в гръдната кост, е открита със спряло сърце, когато е пристигнала помощ.

Съдебната полиция в Бордо е ангажирана със случая. В " Туитър " префектурата на Атлантическите Пиренеи удостоверява, че в гимназията има " случай ", уточнявайки, че " полицията е на място " и че прокурорът от Байон се намира там.

По време на обичайна си конференция в коридорите на Министерския съвет, държавният представител Оливие Веран изрази " цялата поддръжка " на изпълнителната власт към " просветителната общественост като цяло ". " Мога единствено да си показва контузията, която това може да съставлява ", добави той.

Министърът на образованието и младежта Пап Ндиайе пътува към Сен Жан дьо Луз, където е осъществено нападението.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР