Ученичките изместиха дилърите в школата. Най-новата мода е засукани девойчета

...
Ученичките изместиха дилърите в школата. Най-новата мода е засукани девойчета
Коментари Харесай

Нови времена! Засукани ученички изместиха дилърите на дрога от училищата

Ученичките изместиха дилърите в школата. Най-новата мода е засукани девойчета от 10-и, 11-и и 12-и клас да пласират опиати на децата, като безусловно изритаха от тази ниша съучениците си дилъри, написа в. „ Телеграф “, базирайки се на Министерство на вътрешните работи.

Основният претекст на девойките към този момент бил не толкоз финансов, колкото желанието им да блеснат измежду момчетата, засекли проверяващите.

„ Във всяко учебно заведение си има по-вървежни, по-лични девойки, засукани, красиви, всички ги знаят. Те са тарторките. Голяма част от тези девойки пласират и опиати. Особено от този 15-и септември засичаме, че са избутали момчетата от нишата “, считат криминалисти. Най-продавани измежду учениците си остават тревата, наргилетата, амфетите и метаамфетамините. Децата купували всеобщо трева от така наречен Билка.

Дилърките не държали дрогата на топчета, а напряко я поднасяли на малолетните клиенти в шепа, все едно държат тютюн за стесняване.

„ Зарибяват с черпене, по-късно лека бавно стартират да желаят и пари. Избират по-грознички девойки от дребните класове и ги викат по безистени и самотни улички, където им дават да пушат. Обикновено това става през огромното междучасие “, споделят възпитаници.

Специалисти, които работят с наркомани, разясняват, че изключително в по-елитните учебни заведения децата предпочитали да се друсат с амфети. Причината била, че този тип опиат оказва помощ да поемат повече информация.

„ Имали сме случаи на момчета и девойки, които, с цел да не изостават от съучениците си, се дрогират, с цел да зубрят повече материал “, разясняват психолози.

Ученичките-дилърки пласират цигара от така наречен Билка за 5 лева Цената ѝ от първия продавач тръгвала от 2 лева и според през какъв брой ръце премине, стига до 10, описват деца от разнообразни школа.

Основната конкуренция изключително в София на девойките обаче правели турските роми от Женския пазар, които пласирали цигарата за два лв.. Тя може да се пуши от 4-5 индивида и на процедура излиза съвсем без пари за децата.

Метаамфетаминът се търгувал към 10 лева За доза, като най-качественият удрял двойна цена. В момента шлагер изключително измежду по-елитните гимназии и техникуми били телефончетата, или в превод екстази. Таблетките имали лого на телефонче и се пласирали за 15-20 лева численост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР