Ученички играят кючек в клас, а учителки им ръкопляскат. Това

...
Ученички играят кючек в клас, а учителки им ръкопляскат. Това
Коментари Харесай

Ученички въртят гюбеци пред погледа на учителките си

Ученички играят кючек в клас, а учителки им ръкопляскат. Това се случва в столичното 203-то учебно заведение по време на час. Десетки родители на осмокласници желаят да реалокират децата си в друго учебно заведение, тъй като считат, че дисциплината и образователния развой не са на равнище.

„ Аз и други родители взехме решение, че би трябвало да реагираме. Децата ни споделяха, че в учебното заведение от време на време не се организират образователни занимания. Учениците постоянно гледат филми, които нямат връзка с образователния материал. Моето дете бива набедено, че е направило съответния клип с ученичките, които танцуват кючек. Адмирирам създателя на видеото, само че това не е детето ми”, сподели в ефира на „ Здравей, България” и Нова телевизия майка на едно от децата Даниела Капиева.

„ Провела съм диалози с двете учителки, които са били в класната стая. Поискала съм писмени пояснения. От обясненията излиза наяве, че клипът е сниман в последната минута от часа. Една от преподавателките ми сподели, че възпитаници са я помолили в края тутакси да пуснат музика във връзка рожден ден. Самият танц е бил в междучасието”, сподели директорката на 203-то ПЕГ "Св. Методий " Таня Трапова.

„ Предстои инспекция по случая. Независимо дали в междучасие, или в час – това не е нормално”, съобщи специалистът от РУО Георги Пашов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР