Ученичката на ПМГ "Иван Вазов" Силвия Петрова, която бе обявена

...
Ученичката на ПМГ "Иван Вазов" Силвия Петрова, която бе обявена
Коментари Харесай

Трагична развръзка! Обявената за издирване Силвия Петров от Димитровград е намерена мъртва

Ученичката на ПМГ "Иван Вазов " Силвия Петрова, която бе оповестена за общодържавно търсене при започване на седмицата през днешния ден е била открита мъртва в парк "Марица ", оповестява Дарик, базирайки се на полицията. В огледа на парка са взели участие 30 служители на реда и чиновници на Жандармерията, обясниха още от Министерство на вътрешните работи в Хасково.
По първична информация се касае за самоубийство. 18-годишната госпожица е открита на дърво в затънтено място в парка от служителите на реда, взели участие в претърсването му. Тази вечер ще бъде направена аутопсията.
18-годишната възпитаничка на ПМГ "Иван Вазов " бе в неопределеност от 15 септември. В първия образователен ден- 17 септември, бе оповестена за общодържавно търсене, след сигнал от родителите й, подаден сутринта на същия ден. Съучениците на момичето разпространиха в обществената мрежа вик за помощ със фотографията на Силвия и молба всеки, който разполага с информация за нея, да позвъни в полицията.
Вчера бе открит денонощен телефон, на който да се подава информация за изчезналото момиче и в детайли изложение с какво е била облечена в деня на изгубването й, както и че е била засечена на видеокамери в Димитровград.
Съученици и познати на фамилията разказват Силвия, като извънредно положително, добродушно, свито, стеснително и затворено момиче. Почти цялото лято била при баба си на село. От там тръгнала в събота сутринта, като споделила, че отива с другарка на пазара, с цел да си напазарува нужни за учебно заведение неща. Родителите и по-малката й сестра били на отмора в Гърция, разказваха осведомени. Веднага откакто се прибрали, родителите подали сигнала в полицията, която неотложно стартира търсене на момичето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР