Ученичката Ариана Делфс внезапно започнала да изпитва ужасяващо главоболие. Лекарите

...
Ученичката Ариана Делфс внезапно започнала да изпитва ужасяващо главоболие. Лекарите
Коментари Харесай

Лекар каза на момиче, че има обикновен грип, но то си отиде само след три седмици

Ученичката Ариана Делфс ненадейно почнала да изпитва ужасяващо главоболие. Лекарите й споделили, че не е нещо съществено и сложили диагноза - грип. 

Три седмици по-късно момичето умряло от мононуклеоза в пъклен страдания.

Ариана живеела с родителите във Флорида. Когато не се почувствала добре, отишла на доктор. 

" Признаците й бяха такива, все едно е настинала, втрисаше я и я болеше главата непрестанно ", споделя пред New York Post бащата на Ариана Марк.

Лекарите, обаче, не разкрили нищо съществено, създали й няколко теста, всички се оказали негативни и я пратили да се лекува у дома с мнението, че евентуално се касае за грип. 

Три седмици по-късно на Ариана й прилошало и почнала да повръща. Родителите се уплашили, че може да е нещо съществено и решили да я закарат в болница.

Състоянието на младото момиче бързо се влошавало и там то престанало да усеща краката си. Лекарите си помислили в началото, че може да получава удар, по тази причина я преместили в неврологията. Състоянието й по този начин и не се подобрило. 

" Говореше неясно. По това време към този момент ни беше ясно, че се случва най-лошото, споделя съкрушеният татко. Накрая лекарите му споделили, че детето му страда от мононуклеоза. Но към този момент в действителност било прекомерно късно и организмът й бил на границата на гибелта. 

Мононуклеозата е заболяване, породено от вируса на Епщайн – Бар. Инфекцията може да бъде асимптомна или да протече с висока температура,  главоболие, изнемощялост, ангина или фарингит.

" Мозъкът й беше подпухнал дотам, че към този момент не можеше да действа. Тогава взехме решение, че ще пуснем щерка ни да си отиде, с цел да не се мъчи ", признава бащата. 

Родителите взели тежкото решение да не реанимират щерка им и тя си отишла за часове. 

Превод: Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за по
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР