Ученичка в московско училище се оплака в полицията от бизнесмен,

...
Ученичка в московско училище се оплака в полицията от бизнесмен,
Коментари Харесай

Бизнесмен платил 1 млн. за секс с ученичка, но останал недоволен и си поискал обратно парите

Ученичка в московско учебно заведение се оплака в полицията от предприемач, който ѝ платил за секс услуги един милион рубли, само че по-късно решил да си върне част от парите назад, пишат съветски медии.
"18-годишната московчанка Татяна решила да завоюва своя първи милион с помощта на хубостта си. Момичето се договорило с предприемач, че тя ще прави секс с него, а той ще ѝ заплати за ласките съответната сума ", се споделя в известие на полицията.
Предприемачът поканил младата нощна пеперуда в хотел на бул. "Новински ". Той обаче не харесал секс нощта с момичето, сексът не му доставил мечтаното наслаждение и по тази причина той решил да си вземе част от парите назад. Ученичката обаче не останала очарована от рекламацията: желаейки да си получи цялата сума, тя подала сигнал в полицията, потвърждавайки в него, че е била брутално изнасилена.
В момента казусът е разследван от чиновниците на органите на реда.
На 28 май стана известно, че московчанка е подала сигнал в полицията за обезчестяване. Според написаното новият ѝ прочут ѝ сипал нещо възбуждащо в питието, вследствие на което тя почнала да му прави орален секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР