Ученичка успя да подлуди близките си, изчезвайки от къщи. Два

...
Ученичка успя да подлуди близките си, изчезвайки от къщи. Два
Коментари Харесай

Ученичка изчезна от къщи със 100 лева в картата, изхарчи ги и се прибра

Ученичка съумя да подлуди околните си, изчезвайки от къщи. Два дни по-късно тя бе открита от полицията. Полицията и близки на 16-годишното момиче от Лясковец оповестиха по рано през днешния ден в обществените мрежи, че го търсят откакто от два дни е в неопределеност.

„ Сестра ми е в неопределеност от 48 часа и е пусната за търсене. Моля всеки който я е виждал или може да ми даде информация да се свърже с мен “, гласеше късото известие на Ивелина Неделчева във Facebook. Тя търсеше 16-годишната си сестра Марина Цанкова, която изчезна преди два дни от Лясковец, където живее с родителите си.

Момичето било забелязано за последно към 23 часа на 12 юли пред блока откакто по-рано се върнало от кафе с другари в Горна Оряховица. Това изясни разтревожената сестра, която живее и работи във Велико Търново. Полицията в Горна Оряховица и Лясковец е вдигната на крайник за търсене на Марина, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Още тогава се твърдеше, че Марина имала 100 лв. в дебитната си карта и евентуално е отишла да ги изхарчи с другари. Момичето учело в Лясковец и било добра ученичка, споделиха още от полицията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР