Ученичка решила да принуди чрез побой и заплахи своя приятелка

...
Ученичка решила да принуди чрез побой и заплахи своя приятелка
Коментари Харесай

Ученичка принуди с бой приятелка да прави орална любов

Ученичка решила да принуди посредством побой и закани своя другарка да прави орална обич на мъж. Историята става известна преди дни, когато делото против нападателката се гледа в районния съд в Бяла Слатина. Там момичето, което е в 10-ти клас в ПГО “Елисавета Багряна “ в градчето, подписва съглашение с държавното обвиняване и се признава за отговорна за дейностите си, написа BulNews.bg..

От документите по делото излиза наяве, че от 27 до 29 септември предходната година ученичката Л.И. се пробвала да принуди приятелката си С.Н. да извърши непристойни и срещу нейно предпочитание дейности.

Първият път, когато жертвата била нападната от гневната тийнейджърка, бил в село Враняк. Нахаканата десетокласничка безусловно завлякла уплашената госпожица при мъж с букви И.Х. и я накрала да има орален контакт с него. За задачата Л.И. използвала мощ. Тя блъснала на беззащитното момиче три шамара и я заплашила, че ще продължи да я бие, в случай че не прави каквото й споделя.

Второто нахлуване станало в Бяла Слатина. Тогава разбойничка принудила жертвата си да прави стрийптиз и да играе кючек, като отново я шамаросвала и налагала с юмруци в лицето и по гърба. Всичко това било съпроводено и от закани за още солидна доза побой.

За дейностите си десетокласничката е наказана на пробация за период от 6 месеца, като през това време би трябвало да върви и на курсове за публично влияние. Магистратите приели, че въпреки и да е малолетна е разбирала чудесно какво прави и дейностите и били в изискванията на продължавано закононарушение.

Определението е дефинитивно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР