Ученичка от Мездра, оскубала и набила своя опонентка, бе осъдена

...
Ученичка от Мездра, оскубала и набила своя опонентка, бе осъдена
Коментари Харесай

Зрелищен женски бой, докара солидна глоба на ученичка! Шамари, ритници, обиди и скубане се раздаваха в дискотека между…

Ученичка от Мездра, оскубала и набила своя съперничка, бе наказана преди дни, оповестява BulNews.bg.

Делото против А.С. се гледа в районния съд в Мездра, където магистратите признаха за отговорна ученичката и я осъдиха да заплати санкция в размер на 1 000 лв.. От документите по процеса излиза наяве, че А.С. е ученичка в мездренско учебно заведение и е с главно обучение.

Зрелищният женски пердах се разиграл на 21 октомври предходната година, към 2.30 часа през нощта. Тогава момичето се намирало в търговски комплекс „ Роял “, до киното и дискотеката в града. Изненадващо сред двете девойки зародил спор, който за броени секунди прераснал в разпределяне на плесници, ритници, обиди и яростно скубане.

Момичетата се млатили и търкаляли по земята в продължение на съвсем 20 минути, след което били разтървани от униформените. Не излиза наяве какво е отключило експанзията на А.С., само че за дейностите си е арестувана от ченгетата, с цел да уталожи пристрастеностите.

Боят сред двете девойки е документиран от камерите пред дискотеката, което помогнало на съдиите да постановят присъдата си. Преди дни магистратите взеха решение да я освободят побойничката от наказателна отговорност, като й наложат санкция в размер на 1 000 лв. в интерес на страната.

Момичето ще би трябвало да заплати и 100 лв. санкция за разноските по делото.   Решението може да се апелира пред врачанския областен съд.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР