Ученическият бой със залози е опит на днешните тийнейджъри да

...
Ученическият бой със залози е опит на днешните тийнейджъри да
Коментари Харесай

Боят със залози е опит да станеш популярен

Ученическият пердах със залози е опит на днешните младежи да намерят известност, която не могат да реализират по различен метод. Това съобщи шефката на Държавната организация за протекция на детето Офелия Кънева във връзка видеото на пловдивски младежи, които се бият пред очите на петдесетина свои връстници, като наблюдаващите в това време наддават кой от двамата ще завоюва.

Вчера „ Марица” първа заяви за публикувания запис. Миналата седмица имаше и различен сходен проблем – три девойки биха възрастен човек, едното от тях беше с бокс. Насилието още веднъж бе запечатано на видео, което се завъртя в интернет и по медиите.

„ Децата търсят известност, като предизвикват пердах и снимат, а по-късно сами популяризират видеото, откакто не могат да я реализиран с прогрес и качествата си като персони. Те желаят да бъдат чути. Ние не им даваме тази опция и те избират този път”, сподели Кънева.

Нека да има дадем положителната опция и да намерим отговор по какъв начин наподобява положителният човек, прикани тя на старта на двудневна конференция „ Насилието и детето на 21 век”, която се провежда от Пловдивския университет и ДАЗД през днешния ден и на следващия ден в Грандхотел Пловдив.

Целта е да се откри положителен метод към проблемите и положителни практики и подходи, които да оказват помощ при разрешаването им, като те залегнат бързо и в стратегиите за следдипломна подготовка на педагози в ПУ „ Паисий Хилендарски”. /Марица.бг
тагове боят
залози известен  Боят със <a href=залози е опит да станеш известен " title= " Боят със залози е опит да станеш известен " />  Боят със <a href=залози е опит да станеш известен " title= " Боят със залози е опит да станеш известен " />

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР