Ученическите и студентски карти, които са факт и са нещо

...
Ученическите и студентски карти, които са факт и са нещо
Коментари Харесай

Контрера: Предложенията на ВМРО за градския транспорт бяха плагиатствани от „Спаси София“

" Ученическите и студентски карти, които са факт и са нещо положително, са измежду тях. Но рецензиите за тарифната политика не бяха чути и хаосът е налице.

Нека пазим София от опити, с цел да не бъде счупена, както беше счупена страната за 6 месеца предходната година.

2023 година ще бъде извънредно тежка за локалната власт, тъй като политическата турбуленция на национално равнище води до застой на локално равнище.

Надявахме се на градивна и градивна работа в последните месеци работа на Столичния общински съвет, обаче сме очевидци по какъв начин „ Спасителите на София “ одобриха за свои предложенията за въвеждането на годишната карта за възпитаници и студенти и прочие. Стана и процедура да чуваме „ аз или ние сме „ за “, само че гласуваме срещу “. Резултатите от сходна политическа шизофрения сега се виждат. "

Това съобщи в свое изявление ръководителят на групата „ Патриоти за София “ и ръководител на Комисията по превоз в Столична община Карлос Контрера.

А що се отнася до тарифната политика – очевидно сме се предоверили на експертните оферти, единомислещо подписани в комитета за наблюдаване от представителите на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Демократична България, плюс самостоятелния Борис Бонев, разяснява Контрера.

" Навлязохме в последната година от мандата на този състав на общинския съвет. Нашата политическа група, „ Патриоти за София “, се надяваше, че градивното, градивното ще бъде главното в месеците, които ни остават за работа. Уви, неприятните парламентарни практики, антагонистичният метод в политиката от парламентарното съществуване се придвижиха и тук. Всеки опит за консенсус е миниран от евентуален предстоящ гърмеж и следващи политически разправии, част от които изцяло безсмислени.

Така стигаме до обстановките като в последния случай с тарифната политика за градския превоз. Едни подписват, след това се отхвърлят от подписите си, настъпва групова амнезия кой какво е предложил и така нататък Стана и процедура да чуваме „ аз или ние сме „ за “, само че гласуваме срещу “. Резултатите от сходна политическа шизофрения сега се виждат. А що се отнася до тарифната политика – очевидно сме се предоверили на експертните оферти, единомислещо подписани в комитета за наблюдаване от представителите на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Демократична България, плюс самостоятелния Борис Бонев.

Виждате, че обществото приема на нож някои от тях. В последна сметка типовете и цените на транспортните документи са политически акт, изразител са на политика, която се води в публичния превоз. И въпреки едно предложение да е вярно от експертна позиция, подсещам Ви, не е наложително то да е публично задоволително и защитимо пред жителите. Липсата на задоволително връзка, на добра връзка с обществото докара и до полярни настроения, отрицателни настроения, което надали е задачата на всички нас. Станахме и очевидци на нещо друго – непознати оферти да бъдат плагиатствани и обявявани за свои, по този начин да вземем за пример нашите оферти, на „ Патриоти за София “, на Вътрешна македонска революционна организация, бяха припознати от спасителите на София и тукашния им представител и оповестени за техни. Говоря да вземем за пример за въвеждането на годишната карта за възпитаници и студенти и прочие.

Затова явно ще вървим към инспектиране на част от тарифната политика, явно прословутата карта за една линия във всичките ѝ вариации ще бъде върната като превозен документ. Очевидно наложителната валидация падна жертва на неверната или изчезнала информационна тактика. И все пак считам, че в останалата част бяха направени и предпазени положителни оферти, някои от които работят от септември 2022 година и хората ги употребяват.

Настоящата 2023 година предвиждаме, че ще бъде извънредно тежка за локалната власт, тъй като политическата турбуленция на национално равнище води до застой на локално равнище. Посрещаме годината без бюджет, без ръководство, продължаваме със кавги и нищоправене, до момента в който една по една сериозните ни публични системи – „ сигурност “, „ превоз “, „ инфраструктура “ залиняват и затъват ден след ден. Това е лицето и резултатът на смяната, докаран от модерните неомарксисти, които другояче се мислят за десни. Това е резултатът на ръководството на умните и красивите, на променкаджиите и разградската десница.

В последна сметка, с цел да бъдем положителни въпреки всичко за край, поисквам на всички Вас, на всички нас, повече разсъдък, умереност и в последна сметка чувайки гласа на жителите, да вземаме по-прагматични решения. Нека пазим София от опити и дилетантски управнически решения, с цел да не бъде счупена София, както беше счупена страната за шест месеца предходната година ", добави още общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР