Ученически конкурс за есе на тема "Индустрията в моя регион"

...
Ученически конкурс за есе на тема "Индустрията в моя регион"
Коментари Харесай

Ученически конкурс Индустрията в моя регион ще се проведе в Шумен

Ученически конкурс за есе на тематика "Индустрията в моя район " провеждат за трети следващ път Община Шумен, Химикотехнологичният и металургичен университет в София и Българската асоциация на металургичната промишленост, оповестиха от общинската пресслужба. Инициативата е под патронажа на кмета на Шумен Любомир Христов и се организира с финансовата поддръжка на "Алкомет " АД.

Надпреварата цели да провокира интереса на младежите към специалността на металурга.

В състезанието могат да вземат участие възпитаници от всички учебни заведения в Шумен и района. Той се организира в две възрастови групи - от пети до осми клас и от девети до дванадесети клас. Участниците от първата категория ще пишат есе на тематика по желание - "Индустрията в моя град " или "Металите - материалите на бъдещето ".

Учениците от втората възрастова група също имат опция за избор и могат да работят по тематиките - "Металите - технология и приложение " или "Инженерът - създател на бъдещето ". За най-малките възпитаници - от 1 до 4 клас ще се организира съпътстващ конкурс за рисунка "Индустрията в моя район ".

Крайният период за изпращане на творбите е 15 май.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР