Учени в югозападната китайска провинция Юнан са клонирали наричаното Шерлок

...
Учени в югозападната китайска провинция Юнан са клонирали наричаното Шерлок
Коментари Харесай

Китай клонира своя кучешки Шерлок Холмс

Учени в югозападната китайска провинция Юнан са клонирали наричаното Шерлок Холмс на полицейските кучета в стратегия, с която се надяват да понижат времето за образование на животните в органите на реда, писа в. "Гардиън ", представен от БНР.

Кучето Кунсюн е клонирано от полицейско куче от основаната в Пекин биотехнологична компания "Шиноген " и Селскостопанския университет в Юнан с поддръжката на министерството на публичната сигурност, заяви държавният в. "Глобал таймс ".

"Шиноген " се надява да стартира "серийно произвеждане " на клонинги, съобщи зам.-шефът на компанията Чжао Цзянпин, който добави, че най-голямо затруднение за постигането на тази цел остава високата стойност.

Кунсюн към този момент е на три месеца и ще премине образование за разкриване на опиати, търсене на доказателства и запазване на реда. Ще застъпи на работа, когато стане на 10 месеца.

Обикновено образованието лишава към 5 години и излиза най-малко 500 000 юана (65 700 евро), без да има гаранции за триумф. "Глобал таймс " не прецизира какъв брой излиза клонирането на куче.

Южнокорейски учени сътвориха първото клонирано куче през 2005 година, а две години по-късно митницата в страната нае клониран лабрадор да търсене на опиати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР