Учени установиха, че увеличават и , които провокират увеличаване на

...
Учени установиха, че увеличават и , които провокират увеличаване на
Коментари Харесай

В топлото време се извършват най-много престъпления

Учени откриха, че усилват и, които предизвикат увеличение на броя на закононарушенията в горещите дни, заяви пресслужбата на Уралския федерален университет (УрФУ) пред РИА Новости.
Изследването е извършено от екип от учени от Русия и Португалия, разчитайки на данни от „ Росстат “ и съветската база данни за плодовитост и смъртност за интервала от 1989 до 2015 година, прецизира БГНЕС.
 Литият понижава експанзията Литият понижава експанзията
Има връзка сред концентрацията на литий, която приема човек, и равнището на експанзия и тревогата. Това потвърждават наблюдения на учени пре...
„ Установихме, че увеличението на броя на жертвите, както при дамите, по този начин и при мъжете, се случва в дни със междинна температура над 25 градуса. Факт е, че в отговор на високите температури човешкото тяло създава хормони на стрес като, норадреналин и. Това води до възбуденост на нервната система, провокира експанзия и яд ", цитират се в известието думите на Олга Попова, доцент в Катедрата по стопанска система на УрФУ.
Специалистът означи, че въздействието на топлината се утежнява от и използването на мощен алкохол, т.е. в райони с по-високо равнище на безработица и нараснала консумация на мощни алкохолни питиета вероятността да станете жертва на принуждение в горещите дни става по-висока.
В същото време съгласно нея за дамите, изключително на възраст сред 45 и 59 години, най-опасните почивни дни са, когато взаимодействат със фамилията си, защото, както демонстрира статистиката, в фамилията се правят 70-80% от тежките закононарушения с принуждение и 30-40% от убийствата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР