Учени от Великобритания, цитирани от Аргументи и факти, са установили,

...
Учени от Великобритания, цитирани от Аргументи и факти, са установили,
Коментари Харесай

Жените изглеждат най-зле в сряда следобед

Учени от Англия, представени от " Аргументи и обстоятелства ", са открили, че дамите наподобяват най-зле в сряда следобяд. Обяснението е в изключително дейните почивни дни и стреса в началото на работната седмица.

Проучването е посочило, че 46 % от дамите в Англия употребяват алкохол през уикенда и 37 % от тях имат проблем с работата в понеделник. Стресът стига своя разцвет в сряда.

Според психолозите обаче повода не е единствено в използването на алкохол в почивните дни. Мнението, че понеделник е най-тежкият ден от седмицата е мит. Изследвания измежду маратонците демонстрират, че средата на дистанцията се претърпява доста по-трудно от началото и края й. С какво работната седмица се разграничава от маратона?

В понеделник ние се приспособяваме, във вторник работим с цялостни обороти, в сряда стартира лека меланхолия: „ Ще доживея ли до събота? “ Почивните дни са още надалеч. Този интервал има някои прилики с екзистенциалната рецесия на междинната възраст.

В положение на меланхолия дамите губят интерес към външния си тип и това се набива на очи. В четвъртък обаче нещата се трансформират, на хоризонта се задават почивни дни. Започва подготовката за тях и дамите стават още веднъж красиви и, несъмнено, полови.

А алкохолът е нездравословен когато и да е.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР