Учени от университета в Никозия посочиха главните причини за мъжката

...
Учени от университета в Никозия посочиха главните причини за мъжката
Коментари Харесай

Учени откриха защо мъжете се чувстват самотни

Учени от университета в Никозия показаха основните аргументи за мъжката самотност, след раздялата с партньорката, написа в. "Дейли мейл ".
Оказва се, мъжете доста по-трудно се оправят след срутва на връзките, спрямо дамите. В наши дни от ден на ден сполучливи, здрави и в чудесно психологично положение представители на мощния пол необикновено мъчно си намират половинка след прекратена връзка. Най-често срещаната причина се явява страхът от това да не се повторят грешките от предходните връзки, предава Българска телеграфна агенция.
Сред най-разпространените аргументи за мъжка необвързаност експертите показват отхвърли на мощния пол да встъпва по отношение на прекомерно "достъпни " дами. За участвалите в изследването 6700 интервюирани, установяването на трайни връзки с сходни особи се смятало за невероятно. Мъжете в зрелост ставали по-придирчиви към идващия собствен избор. Те били на мнение, че еволюцията към този момент не изисква "битки за самката " и хората би трябвало да си избират партньорка, изхождайки от личните показа за идеалната половинка.
Но има и други аргументи разведените мъчно да откриват сродна душа измежду нежния пол. Мнозина от тях не се чувствали задоволително привлекателни и със слаби финансови благоприятни условия, които отблъскват дамите, търсещи по-дългосрочна връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР