Учени от университета в Маями за пръв път изследват проблемите

...
Учени от университета в Маями за пръв път изследват проблемите
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво се случва на порноактьорите

Учени от университета в Маями за пръв път изследват проблемите със полово естество в порно-индустрията. Те открили, че всяка четвърта актриса по някакъв метод изпитва компликации от този жанр по отношение на работата си, а съвсем всички от актьорите трябвало да разчитат на хапчета за ерекция и в персоналния си живот, написа Daily Mail.

Учените открили, че порнографията оказва отрицателно въздействие върху половия живот освен на тези, които гледат сходна продукция, само че и на тези, които вземат участие като артисти в нея. Проучването било извършено от уролога Джъстин Дубин, който изрази вяра, че откритията му ще оказват помощ на тези, които се съпоставят с порно звезди. Анализът на данните разкрива, че всеки трети порноактьор страда от еректилна дисфункция.

На " работното място ", 69% от тях употребявали специфични медикаменти, а 58% признават, че прибягват до тях и в персоналния си живот. Учените били сюрпризирани и от обстоятелството, че най-много младите артисти употребявали сходни медикаменти. Изследването открило, че 84% от потребителите били мъже на възраст от 20 до 29 години. Проучването засегнало и дамите от порно промишлеността.

При тях станало ясно, че всяка четвърта жена, прекарала по-дълго време в сектора, страда от особена форма на полова дисфункция.

Превод БЛИЦ

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР