Учени от университета "Сейнт Мери" и университета Бъкнъл изследваха какво

...
Учени от университета "Сейнт Мери" и университета Бъкнъл изследваха какво
Коментари Харесай

Само за дами: Кои са най-ефикасните реплики, с които да заговорим мъж?

Учени от университета "Сейнт Мери " и университета Бъкнъл изследваха какво би трябвало да каже една жена, когато желае да заприказва мъж, и откриха, че е най-добре да работи непосредствено, заяви в. "Мирър "
Макар и сходни изречения да се считат за евтини, употребявани вярно, са много ефикасни за уговаряне на среща.
Учените предлагат вместо да се криволичи с въпроси като "Какво ще ми препоръчате да пия? ", напряко да бъде запитано за телефонния номер.
В проучването са взели участие 18 хетеросексуални дами, които са предложили реплики за заговаряне, разграничени на безобидни, закачливи или директни. След това 205 хетеросексуални мъже са оценили фотосите на дамите за прелест и промискуитет. Накрая репликите били свързани безсистемно с 12 фотоси.
Резултатите демонстрират, че мъжете избират директното нахлуване пред увъртането. Сред директните реплики са: "Искаш ли да пийнем нещо дружно? ", "Ще ми дадеш ли телефонния си номер? ", "Искаш ли да поговорим, или да продължим да флиртуваме от разстояние? ", "Аз съм лесна, а ти? ".
Най-неефикасни, съгласно учените, са изречения като "Ще ми препоръчаш ли положително пиво? " или "Къде ти направиха тази татуировка? ".
Независимо по какъв начин заговаря една жена обаче, последната дума е на мъжа, а в случай че той я счита за привлекателна, думите нямат значение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР